Услуги

Заложни Къщи "Одисей" гр. Варна предлагат на своите потребители бързи кредити срещу залог на движими вещи. Нашите условия за кредит срещу залог са много лесни. Опитът които имаме ни помага да даваме най добрите оценки на Вашите вещи. Компетентните ни комисионери в офисите на Заложни Къщи "Одисей" предлагат удовлетворяващи за двете стрни размери и срокове на предоставяните заеми. Ние даваме гаранция за защита на вашите лични данни като използваме нови технологии за да сте спокоини. Срокове които предлагаме за отпускане на кредита са 10 календарни, 20 календарни и максимален срок до 30 календарни дни. Заложените вещи се съхраняват в друго различно от търговското помещение, всяко добре опаковано с поставен номер на заложения билет. Сигурността която осигоряваме на вашите заложени вещи е 24 - часова охрана и 24 - часа видеоконтрол.

Продажба на употрбявани и нови стоки: Бижута от злато, сребро, бяла, черна и строителна техника, електрически уреди и инструменти, офис и компютърна техника, автомобили и автоаксесоари, GSM - апарати, камери и фотоапарати, велосипеди, фитнес уреди и др. стоки за хоби и развлечение.

Услуга - ЛИЧЕН КОНСУЛТАНТ: - 0898 863 632 , 0892 270 570 Услугата се предлага само за гр. Варна. Услугата която предлагаме е единствено за удобство на клиента като бъдете обслужени и консултирани до вратата на Вашия дом. Вие трябва само да позвъните на посочените телефони и да уточните с консултантите мястото и часа.