Често задавани въпроси

КАК МОГА ДА СИ НАПРАВЯ РЕГИСТРАЦИЯ В САЙТА?

Регистрация Ви е нужна само ако пазарувате от онлайн магазина ни, след като добавите  желаната от Вас стока в количката, излиза страница на която ще е изписано  „Продължете покупките”  - ако го изберете ще се върнете отново в онлайн магазина. За да изтриете стоката която сте избрали сложете отметка на  „ПРЕМАХВАНЕ”  и натиснете „ОБНОВЯВАНЕ” ако вече сте си избрали стоки, ще последва форма за попълване на актуален e-mail адрес и парола които ще ви трябват за регистрация в сайта. Ако сте наш клиент  трябва само да попълните e-mail-а си и парола. АКО ИМАТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ, ВЪПРОСИ ИЛИ ОПЛАКВАНИЯ МОЛЯ НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ И СЕ СВЪРЖЕТЕ С МЕНИДЖЪР ПРОДАЖБИ НА ПОСОЧЕНИТЕ ТЕЛЕФОНИ ИЛИ НА E-MAIL !

 

КАКВА Е ДЕЙНОСТТА НА  ЗАЛОЖНИ КЪЩИ  „ОДИСЕЙ”?

Заложни къщи „Одисей” отпускат паричен заем срещу залог на движимо имущество златни и сребърни бижута, черна, бяла и строителна техника, музикални инструменти, автомобили и др. МПС-та като цяло различни видове стоки имащи пазарна стойност.Паричните заеми който отпускаме са от 20 лева – като могат да достигнат и до 50 000 лева. Сроковете за заема са 10, 20 и 30 дни. Лихвените проценти са различни те зависят от срока и стойността на залога. При невъзможност на клиента да си откупи заложената вещ той може да заплати само лихвата и таксите, а срокът на договора му да бъде удължен.

 

ИМА ЛИ ОГРАНИЧЕНИЕ В БРОЯ НА ЗАЛОЖЕНИТЕ БИЛЕТИ, КОИТО МОГА ДА СКЛЮЧА В ОФИСИТЕ НА ЗАЛОЖНИ КЪЩИ „ОДИСЕЙ”?

Няма ограничение на заложените брой вещи и брой билети които ще сключи един клиент при нас. Може да си изберете като залагате дали всичките си вещи искате да са на един билет или за всяка вещ отделен заложен билет.

 

ИМА ЛИ ОГРАНИЧЕНИЕ НА БРОЯ НА ЛИХВИТЕ, КОИТО МОГА ДА ПЛАЩАМ ЗА ЗАЛОЖЕНАТА ВЕЩ?

Ограничение на броя на лихвите няма, но трябва да се спазва оказания срок в заложения билет.